Friday, November 16, 2007

cat ink mai e sf matei

esti mic si te faci mare, sub ochii nostri ink uimiti. ma uit cum incerci in fiecare zi sa iti descoperi poteci de independenta si nu stiu dak sa ma bucur sau sa incep deja sa ma sperii. oricum simt ceea ce imi vine sa simt si asta e de nedescris.

nu-mi vine sa cred k e deja a doua aniversare a numelui tau - si de fapt prima de knd te-ai transformat din franzela in omulet. ne certi vehement cu degetul indereptat undeva spre ochii nostri si e hilar cata dreptate pari k ai. cu sclipiri ghiduse in margelele alea de ochi, faci o fatza vadit serioasa in timp ce intinzi mana sa dai noroc k barbatii, asa cum te-a invatat auras.

am crezut k nu aud bine knd ai spus "matei" in timp ce treceai - rege in varful carutului tau 4x4 - pe langa un grup de domnisoare gurese de pe bulevard. pentru a ma lamuri k e chiar adevarat, ti-ai repetat numele si spre mine. adik...vezi k il stiu?!. definitiv smecher, lu' tati nu vrei ink sa ii destainui secretul tau, dar l-ai privit deja k si cum ar trebui sa stie k il ai si il stii si el nu il stie si nici nu stie dak il va sti curand.

de knd mergi-alergi-zbori (ma astept din clipa in clipa) ai dobandit un fel de suficienta minunata, autoritara si sigura, pe kre o afisezi si o derulezi prin toate traseele tale alese voit complicate. martori sunt ochii, fruntea cu sprancene si neobositul deget aratator

iar tati zice k dak vrem sa mai traim si maine hai sa ne culcam.

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Lady Ga-Ta

- Els de roig en nombres parells es col·loquen a la dreta, els d'imparells a l'esquerra - es va escoltar una veu eixordadora en la q...