Friday, June 11, 2010

...povestea merge mai departe...episodul 3


 
efervescenta k o vitamina C intr-un pahar cu apa mic, iti provoaca febre musculare instant, la muschi pe kre nici nu stiai k ii ai, dupa kre te linisteste brusc, ca punctul dupa semnul exclamarii, raspunzand moale la unica intrebare pe kre ai reusit, abil, sa o strecori in suvoi - "ma voi gandi mai tarziu la asta". titirez verbal, aproape imposibil de urmarit, este capabila sa completeze on-line diverse mizerii pentru banci in timp ce conduce si vorbeste pe mobil cu minim 3 prietene - chiar dak a luat daja amenda pentru chestia asta. dak te trezesti k iti insurubeaza cate o privire asortata cu o vorba joasa si egala, de zici k cine stie ce-o fi suparat-o, este clar k e foarte concentrata in cine stie ce traducere de termeni stupizi si n-are timp de pauza. anul trecut am intrerupt-o fiindk se facuse doispe si trebuia sa sufle in tort - ceea ce se va intampla din nou peste 4 zile - ia-ti de-acum un la multi ani multiplicat si de la noi, geamana ticnita si draga! 



pentru cei kre ink nu s-au prins despre cine scriu, este vorba despre Ana (cum kre Ana? Ana lu' Boros). cum kre Boros? Adi Boros - A-dri-aa-n in diverse momente prevestitoare de furtuna. boem si calm - doar d-aia e prieten cu Petrik - cu apucaturi de urs urban cu kre razi englezeste, capabil sa adopte - fie si cu ziua - diverse patrupede mici aterizate in curtea de sub avioane, desi peroreaza convins k nu mai vrea sa vada alta coada in afara de cea oficiala (a lui Ozzie, o namila alba si blanda pe kre cred k si-a luat-o pentru a invatza sa fie tata).


pentru Auras, "baiatul de la etajul doi", mi-ar trebui vreo 5 post-uri - sa incapa - iar pentru Laura ink 4. el este suspect oricum si oricand, iar ea sigur a evitat sa ne vedem, spre a nu se da de gol pe sub pistrui. lui dak ii ceri, ca o-ntamplare, praf de luna, iti aduce instant ceva mult mai bun decat ce-ai cerut tu, iar ea  este imaginea ne-omologata a magazinului Hai-Hui din Centrul Vechi.  amandoi sunt absolut mortali cand le pui copiii in brate si ii urca instant in cap, cu diverse nazbatii si tone de skittles, cu kre obtin, bineinteles, orice. 


de fiecare data knd ma gandesc spre ei, vad niste corturi pe o poiana la poale de munte, langa un rau rece, cautand umbra pentru doamna si peste pentru domni. si o mai vad pe Oana-Pitic, a carei asociere cu the highest family ma trimite intr-un ras dement oricat de obisnuita as fi cu aceasta imagine.


 
uite-i si pe Franci si Dan. dak te-ai intrebat vreodata cum poti combina avocatura cu stomatolgia sau berbeaca cu pestisorul si ti-a sunat imposibil, ei au rezolvat din mers ecuatia. cu atat mai mult cu cat povestea porneste dintr-un cort in Vama (sau new version Corbu) sau o iesita la bere in BarFly, ce se lasa cu rasarit de soare citadin. romantici pana in varful degetelor, sunt alta pereche de copii mari pusi pe sotii mici. 


distrata din nascare, Franci era cat pe ce sa va dea de gol pe toti, incurcand ferestrele de mess - a lu' Motanes cu a mea, de m-am trezit intr-o zi k, din ce vorbeam noi despre ultimele traznai ale copiilor, ma intreaba dak excursia e la Praga?!? care excursie? care Praga? noroc k a dres repede busuiocul, numai ea stie cum, inventand un plan de-al lui Dan - cu care dak te pui la bere nici tu nu stii unde ajungi sau mai exact cum ajungi pe jos - de ras sau de extra-consum.   


hehhehe...and the show will go on... ruxi + vlad + petru +olga , adita + teutzu, mica sirena, nely + MG, stelu... stiu, am multi prieteni si buni. va iubesc!

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Lady Ga-Ta

- Els de roig en nombres parells es col·loquen a la dreta, els d'imparells a l'esquerra - es va escoltar una veu eixordadora en la q...