Friday, April 27, 2007

8pt negri mititei

zambetul tau ghidus incepe sa semene cu al unui scolar stirb. scolarul pune la cale din-ce-in-ce-mai-desele sotii, stirbul iese in fata prin contrastul alb si nou din gurita ta. up-down, up-down, up-down, like a yo-yo. la subsol au fost mai indulgenti si cu tine si cu noi. la etaj...probleme administrative - k n-ai platit intretinerea babei aleia cu par in barba, k lasi lampa aprinsa knd te faci k dormi un somn micut, consumi prea multa apa pentru ratusti, broscuti si pestele galben - dinastea. probleme de oameni mari in gurita ta de bebe. dureri decibelice spontane dar repetate. nu am luat ink drumul nurofenului din niste motive, dar te momim miseleste cu jucarele refrigerate.

in pauze, nu ai niciun gand sa zici ma-ma, esti din ce in ce mai constient cabotin knd vezi blitul, te ridici singur din orice pozitie si te agati de marginea patutului implorand atentie. ai devenit si mai mami&tati-dependent, astfel incat dak intrerupem eye-contact-ul bagi sirena. desi park asa simtim, nu am ajuns ink la disperare si asta numai fiindk te iubim enorm. iar faza cu ai grija sa nu rasfeti copilul, lasa-l sa planga pana nu mai poate este din alt film. ne-ai demonstrat k aproape faci clabuci si, k atare, suspini inca cinspe minute dupa ce-ai tacut instant knd te-am luat in brate.

alaltaieri ai tasnit de pe blockstart (canapea) si ti-ai facut un ditamai-cucuiul proaspat in frunte - modul tau de a te pregati pt sedinta foto de ieri - iar maine plecam la mare. sper sa nu cauti in nisip, cu lopetelele din gura, diverse remedii la durere.

in rest, ai 9 kg, 72 cm si imi esti imposibil de drag!

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Lady Ga-Ta

- Els de roig en nombres parells es col·loquen a la dreta, els d'imparells a l'esquerra - es va escoltar una veu eixordadora en la q...