Sunday, April 01, 2007

intaiul din prier, al floriilor (si nu te pacalesc!)



azi ne-au facut cadou florin si marcela o dumink tare frumusik! dupa lungi slalomuri si opriri sa luam diverse, am ajuns la snagov, pe o poiana populata de langa lac (in padure fiind prea rece, a trebuit sa aliniem gratarul in batalionul existent si sa ne lasam prada dezmatului colectiv).

dupa ce ai dormit fara rezerve la carmen in brate, pe drum, ai rotit curios proaspete priviri peste toata iarba mamiiii, ce de paturi mari din kre nu pot sa cad, k n-au picioare...au venit cu oamenii sau erau aici? si de ce canta atat de ciudat nenea ala dintr-o cutie neagra cu pete albe si lungi?

ne-ai pacalit pe toti, manacnd plin de satisfactie piureul Hipp in timp ce noi salivam in si in jurul apetisantelor miroase, dupa kre ai inceput sa te joci frenetic cu tot ce putea fosni pe paturi. corul de rasete s-a sinucis sublim knd ai plonjat periculos in farfuria cu gogonele si gogosari mmm, moale, dar...ud?! si miroase a ceva mai acru deat iaurtul la kre ma strambam dimineata. au, simt cum mi se incretesc ochii de apar lacrimi si gurita o ia in jos, maaaammmiii!?!?!? te-am salvat rapid si te-ai oprit, mirat de mirarea demonstrativa de pe fetele tuturor - uite mai, k mai si plange!

din dor de tati - cel surghiunit in realitate(a), ai scos cateva ta-ta-ta-uri subtiri de vrednic tobosar, dupa kre, obosit, ti-ai cerut dreptul, te-am mufat si ai plecat sa organizezi jocuri campenesti cu visele tale mici.

de ieri incerci un la-la-la combinat cu o-la-la si u-la-la. io astept sa mai strangi vreo doua trei si la primul solfegiu zic sa te propun lu' moga, poate se mai inspira si el autohton, k ne-am sturat de furaciuni din curti vecine.

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Lady Ga-Ta

- Els de roig en nombres parells es col·loquen a la dreta, els d'imparells a l'esquerra - es va escoltar una veu eixordadora en la q...