Tuesday, June 10, 2008

PRINTESA de trei luni

poate pentru k i se pare ei k lumea e cu susul in jos sau cu stanga in dreapta, printesa noastra s-a rostogolit k o sarmaluta in foaie de bebe roz. cu ochii mari, plini de mirarea testoasei la buza carapacei, cercetand. pana la nisip mai avem, deci doar marea cearceafurilor o poate morfoli.

tu te cocoti in fiecare dimineata pe marginea patutului, ca si cum astepti sa te strige pe nume. ea rade knd te vede, cu toata buna-dimineata obrajilor rotofeiti parca peste noapte.

iar knd te avanti cu toata pustimea ta cu genunchi si coate semete peste neputinta ei de boaba mica, noua ne bate brusc inima-n gat, iar ei i se dezvaluie si mai rotund gropita, in asteptare. habar n-aveam cat de fumos se pot juca ingerasii.

si dak pana acum ziceam k in prezenta unei pisici nu poti decat sa te simti penibil k nu stii sa torci, acum m-am linistit: ileana nu va avea niciodata vreo jena d'asta!

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Lady Ga-Ta

- Els de roig en nombres parells es col·loquen a la dreta, els d'imparells a l'esquerra - es va escoltar una veu eixordadora en la q...