Sunday, August 11, 2013

De-acum e la liber sa fii parinte liber!


Cum arata lista parintilor la capitolul “timp liber”? Te rugam, dupa ce-ai pufnit in ras, sa nu ignori ce urmeaza! 

Sa consultam: plimbari prin parc, vizite pe la bunici, tura de mall, gratar cu inca trei familii la padure si tot asa. “Coltul meu boem de viata a ajuns cam coltisor… Hmmm ”. 

STOP. Recalculare traseu, prin Centrul Vechi! Gasesti CAMERA COPIILOR – e simplu, in La Historia, peste drum de Teatrul de Comedie – si vezi cum e la liber sa fii parinte liber! Noi preluam junimea la jucareala, iar tu poti iesi la o bere cu prietenii, la cina romantica de-o amani in fiecare luna, la un shopping in Unirea, la teatru sau unde mai scria pe post-it-urile alea pe care le arunci frecvent la gunoi cand faci curat.


CAMERA COPIILOR este frumoasa, curata, foarte colorata si plina de jucarii alese special pentru ca micutii vostri sa se simta in largul lor, cat mai “acasa”. Aici ii asteapta Lili, fata ce va deveni din prima zi personajul despre care vor povesti, mai tarziu, in compuneri. Din experienta de mamica – inainte de toate - ea supravegheaza atent joaca lor, ii ajuta cu maini, ochi si sfaturi, intra in joc cu ei sau ii invata jocuri noi. 

ATENTIE! Singurul risc pe care si-l asuma CAMERA COPIILOR este acela de… IMPRIETENIRE!

Dar, fiindca sigur nu e primul loc de joaca vizitat pana acum, nu poti rasufla usurat decat dupa ce afli ca pretul este la fel de confortabil. Chiar este! 25 lei*, indiferent de durata petrecuta la noi. Si pentru ca asa-i frumos cand vii in vizita, il asteptam pe micut cu un suc din partea casei!
* 15 lei pentru clientii La Historia.

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Lady Ga-Ta

- Els de roig en nombres parells es col·loquen a la dreta, els d'imparells a l'esquerra - es va escoltar una veu eixordadora en la q...