Monday, January 23, 2012

nesemnificativ

Iarna a adormit in fata ecranului, iar filmul care spunea povestea anului trecut si-a derulat inutil toate dublele cu happy-end. Esenta din Neverending Story ne pastoreste urban, cu gand de primavara prematura (ea chiar are iz de romanta spaniola si gust de alune salbatice). 

Zilele se coc in soba,  asteptand inutil cafeaua de dimineata, in timp ce noptile iau forma de zbatere intre doua izvoare de munte… poate maine?! Sper sa imi vina in ajutor iarna, inca rasfranta peste tarina, sa ma invite in sfarsit sa o hibernez. 


Am fugit  dintre zapezi individuale si astept aiurea sa se presare pe perna fiecare milimetru necunoscut din sufletul acela topit, probabil, de timp (asa se intampla mereu cand lasi viitoarele ploi sa pregateasca baldachinul...)

Nu e nevoie sa te torc si cu atat mai mult sa te dau la remaiat printre zile, dar te-as imprastia putin… mai mult decat iti iese treaba asta de unul singur. Oricat incerc sa gonesc anul din spate, nu m-am saturat deloc de soare, pantaloni scurti si chestii vaporoase. 

Si-n mijloc de iarna ciufuta, apar cuvinte pentru care n-am nici capritz, nici mofturi, nici toane.  Of, ce bine ca pentru astea ne-am facut copii!

Aia e!

No comments:

Post a Comment

Featured Post

Lady Ga-Ta

- Els de roig en nombres parells es col·loquen a la dreta, els d'imparells a l'esquerra - es va escoltar una veu eixordadora en la q...